Leuk dat je reseller wilt worden van de Bonton!

We hebben de aanvraag goed ontvangen en zullen binnenkort contact met je opnemen.

Meer weten over
onze missie?

Bij de ontwikkeling van de Bonton hebben we over alle aspecten nagedacht. Optimaal gebruiksgemak was daarbij het belangrijkste uitgangspunt. De Bonton is dan ook heel functioneel. Want je scheidt diverse afvalstromen op één centrale plek, van GFT, papier en bekers tot en met plastic en restafval. De Bonton is modulair. Je bepaalt zelf welke afvalstromen je wilt scheiden. Verandert na een tijdje de samenstelling van afvalstromen? Dan kun je gemakkelijk een module aan de set toevoegen.

Over Bonton

gemaakt in Nederland

De Bonton is volledig bedacht, ontworpen en geproduceerd op Nederlandse bodem. 100% Dutch dus. Het functionele en slimme design zorgt voor optimaal gebruiksgemak. De Bonton is modulair, waardoor verschillende afvalscheidingsmodules aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo scheid je meerdere afvalstromen op één centrale plek. Van PMD, GFT en papier tot en met bekers en restafval.

Wij zijn Bonton. Dit is onze filosofie

Aan het ontwerp en de productie van BonTon ging een jarenlange ontwikkeling vooraf. 100% recyclebaar, uiterst handzaam, een mooie look en een lange levensduur. We hebben nagedacht over alle aspecten. Benieuwd naar onze drive, de filosofie achter BonTon? Bekijk dan onderstaande video.