De inzamelmodule van goede komaf

Favicon BonTon.jpg

Over ons

De BonTon is een initiatief gericht op het optimaal hergebruiken van grondstoffen. Met behulp van de BonTon scheiden particulieren, bedrijven en overheden hun afval aan de bron. Door dat op een milieubewuste manier te doen, dragen we gezamenlijk bij aan een duurzame samenleving. Afvalstoffen zoals papier, plastic, GFT, bekers en overig krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof. En in dit geval de BonTon.

Visie

Bedrijven in Nederland zijn zich steeds meer bewust het belang van een schoner milieu. Hetzij vanuit wetgeving of hun eigen MVO visie. En hebben een grote focus op het belang van recycling.

 

We hebben een afvalscheidingsmodule ontwikkeld die voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. Hiermee hebben we de oplossing waarmee de onderneming zich nog beter onderscheidt, een nieuwe bijdrage levert aan een beter milieu en een statement maakt naar medewerkers en relaties.

Missie

Onze missie is om vanuit verantwoord en milieubewust recyclen een bijdrage te leveren aan een duurzame werkomgeving.

 

Omdat we een expert zijn op het gebied van hergebruik van materialen weten we hoe we samen met de Nederlandse ondernemingen een grote toegevoegde waarde kunnen hebben voor de circulaire economie.

Social return

Circulariteit kan alleen ontstaan door samenwerking. Bij samenwerking hoort het dat iedereen de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan het resultaat, oftewel inclusief ondernemen. Voordat de BonTon verstuurd en geplaatst wordt, wordt deze geassembleerd en voorzien van zijn kenmerkende sticker. Wie hier verantwoordelijk voor zijn? Onze collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

De inzamelmodule van goede komaf