Favicon BonTon.jpg

Iedereen verdient een kans

Wij vinden oprecht dat iedereen een kans verdient om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander, maar niets is onmogelijk. Iemand afschrijven zonder diegene een kans te bieden is voor ons een no-go.  

Het gaat erom dat je gelooft in wat mensen wel kunnen, hun talenten benutten. Dit kunnen wij omdat we naast assemblage, het stickeren en verzend gereed maken van de BonTon ook andere werkzaamheden kunnen aanbieden. We bieden een plek waar onze collega’s hun kwaliteiten kunnen ontdekken, verder kunnen groeien en kunnen geloven in hun kansen op de arbeidsmarkt.  

Doel

We ondersteunen onze collega’s in de werkplaats bij het opbouwen van een ritme in hun dagelijks leven. Daarnaast helpen we ze kennis te maken met de basiselementen die benodigd zijn om mee te draaien op de arbeidsmarkt. Het op tijd op je werk verschijnen, juist communiceren met collega’s en leidinggevenden, pauzes en het omgaan met onverwachte situaties zijn een aantal voorbeelden van deze elementen.  

Het doel van onze collega’s in de werkplaats is het verzendklaar maken van de BonTon voor heel de Benelux. Echter, is dat maar een onderdeel waarvoor we het doen. Het aannemen van kundige en gepassioneerde collega’s, de ondersteuning bij hun ontwikkeling en het afleveren van BonTon’s met een mooi en echt verhaal. Daar doen we het voor!  

Trots!

Onze ervaring leert dat het bieden van deze kans ook echt leidt tot resultaat. Vaak niet direct, maar na verloop van tijd zien we ook echt ontwikkeling bij de collega’s die via onze werkplaats de arbeidsmarkt betreden. Ze ontwikkelen zich tot betrokken en loyale collega’s die niet meer weg te denken zijn in het bedrijf. 

Trots! Dat is het woord wat omhoog komt op het moment dat we nadenken over de ontwikkeling van onze medewerkers op de werkplaats en de samenwerking die de ontwikkeling van de BonTon bewerkstelligd. De BonTon is voor ons geen afvalbak. De BonTon is voor ons de eerste stap richting de circulaire economie. Schone afval stromen, betere recycling en hergebruik en teruggeven aan de maatschappij. Dat is het doel, daarvoor is de BonTon.  

De inzamelmodule van goede komaf