De Circubin staat overal

de circubin staat overal bonton afval scheiden

Functioneel, mooi en 100% circulair

Aan de Bonton productenlijn is een frisse en opvallende nieuwkomer toegevoegd: de Bonton Circubin. Een echte eyecatcher die niet alleen goed is in zijn werk – het gescheiden inzamelen van afvalstromen – maar ook nog eens 100% Dutch Design en circulair is. Een afvalbak die staat in elke (kantoor)omgeving, klein of groot.

Inmiddels is het modulaire afvalstation – alle onderdelen zijn vervangbaar – vol in de verkoop. Het product is er in twee uitvoeringen: met een bak van 40 liter en met twee bakken van elk 20 liter. Gemma Beemsterboer van Circulairinbedrijf.nl legt uit waarom er behoefte is aan een nieuwe Bonton. “De Bonton Original is robuust en voor sommige locaties wat groot. Daarom wilden we een wat kleinere versie ontwikkelen die bovendien nog mooier is om naar te kijken”, zegt Beemsterboer met een knipoog. “Daarvoor zijn we in zee gegaan met de Nederlandse ontwerper Rinke van Remortel, bekend van de Dopper waterfles. Het resultaat is een stijlvolle afvalbak die het gescheiden inzamelen van bedrijfsafval heel gemakkelijk maakt. Geproduceerd van 100 procent gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100 procent circulair en recyclebaar. Eenvoudig te plaatsen, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Met de Circubin vergroten we ons aanbod en komen we aan de vraag van kleinere bedrijven tegemoet. Daar past deze afvalbak heel goed. Al misstaat de Circubin ook zeker niet in de keuken bij mensen thuis.”

Roompot

Circulairinbedrijf.nl richt zich met de Circubin op het MKB, ziekenhuizen, kantoren, zorginstellingen en vakantieparken. Met Roompot, verhuurder van vakantiehuizen, is een proef aangegaan voor een van hun vakantieparken. Gemma: “Het product past bij hun uitgangspunten vanwege de circulariteit. Als de proef bevalt, dan zal de Circubin in alle huisjes van Roompot terechtkomen. Dat is natuurlijk een mooie stimulans. We zien trouwens over de hele linie een stijgende interesse in onze producten. Steeds meer bedrijven willen een bijdrage leveren aan een wereld zonder afval. En je kunt daarin al veel keuzes maken. Met de Circubin maak je als bedrijf niet alleen de keuze voor een 100 procent circulair product, maar kies je ook om afval gescheiden in te zamelen.

Ook zo’n prachtige Circubin op kantoor?

Bron: Grootbeeld mei 2022 | GP Groot