Een wereld zonder afval?

Wij geloven erin. Dat betekent niet dat we geen afval meer produceren, maar dat betekent wel dat we afval zo veel mogelijk hergebruiken of recyclen. Dat is precies waarom we de Bonton hebben ontwikkeld.

Gerecycled materiaal bonton

Hoe het begon

Kringloop creëren

Wij geloven in een wereld zonder afval. En daar streven we ook naar. Dat betekent niet dat we geen afval meer produceren, maar dat we dat afval zo volledig mogelijk hergebruiken of recyclen. Om zo een oneindige kringloop te creëren. Een voorwaarde om naar die kringloop toe te werken is dat de verschillende afvalstromen aan de bron worden gescheiden. En waar veel bedrijven en organisaties, maar ook consumenten graag hun steentje willen bijdragen, is het vaak lastig een start te maken. Daarom ontwikkelden we de Bonton.

Bonton Circubin afval scheiden circulaire economie recycled

De oplossing

Zo begint afval scheiden pas echt goed.

Bij de ontwikkeling van de Bonton hebben we over alle aspecten nagedacht. Optimaal gebruiksgemak was daarbij het belangrijkste uitgangspunt. De Bonton is dan ook heel functioneel. Want je scheidt diverse afvalstromen op één centrale plek, van GFT en papier tot en met plastic en restafval. De Bonton is modulair je bepaalt zelf welke afvalstromen je wilt scheiden. Verandert na een tijdje de samenstelling van afvalstromen? Dan kun je gemakkelijk een module aan de set toevoegen.

Zo begint afvalscheiding pas echt goed. Thuis én op de werkvloer.100%

Een afvalmodule gemaakt met 100% gerecycled plastic.

20.000

Kilo gerecycled plastic. Dit staat gelijk aan een blauwe vinvis.

30

Een besparing van 30 voetbalvelden aan bomen die CO2 opnemen

45x

Rond de aarde met de auto aan CO2 besparing

rinke van remortel bonton circubin

De ontwerper

Dutch design

De Bonton Circubin is ontworpen door de Nederlandse top-ontwerper Rinke van Remortel, bekend van zijn prijswinnende ontwerp van de Dopper. De Bonton valt dan ook op door zijn strakke, moderne look. Een echte eyecatcher die je graag in je kantoor of keuken plaatst.

bonton circubin detail zoom in

Slim scheiden in één module

Bonton Circubin

De Bonton Circubin valt op door zijn looks. Het moderne design en de slanke vorm maken deze Bonton tot een echte eyecatcher. Maar de Circubin is ook nog eens handig. De modulaire binnenbak maakt afval scheiden eenvoudig en de module is oneindig aan elkaar te koppelen.

Draag bij
aan een wereld
zonder afval.

Robuust voor grotere ruimtes

Bonton Original

Het originele model van de Bonton onderscheidt zich door zijn efficiënte inzameling & grote capaciteit. Met een inhoud van maar liefst 70 liter is deze Bonton ideaal voor grote ruimtes en grote aantallen gebruikers. De bakken zijn modulair waardoor je zelf kunt kiezen welke afvalstromen je in wilt zamelen.

bonton mini detail zoom in

Eenvoudig kleine afvalstromen scheiden

Bonton Mini

De Bonton Mini is de kleinste afvalmodule, maar is van grote waarde om restafval te verminderen. Daar waar de capaciteit van de Bonton Original en Circubin te groot is, biedt de Bonton Mini uitkomst. Denk hierbij aan kleine afvalstromen met een zwaar gewicht, zoals koffiedik, bananenschillen en klokhuizen.

bonton original circubin afval afvalbak resellen reseller worden

Word reseller

Met de Bonton helpen we bedrijven, organisaties en consumenten hun eerste stap te zetten naar afval scheiden en werken we samen aan een beter milieu en klimaat. Draag ook je steentje bij en word reseller van de Bonton.

Als we iets doen, dan doen we het

Bij de ontwikkeling van de Bonton Circubin moesten circulariteit, gebruiksvriendelijkheid en design samenkomen in één ontwerp.
We hebben nagedacht over alle aspecten. Benieuwd naar de uitkomst? Bekijk dan onderstaande video.