Nieuws

bonton original afval scheiden kindcentrum de bareel niels vermij

Voor kinderen is afval scheiden de normaalste zaak van de wereld

Afval scheiden op kindcentrum de Bareel

Om ons heen zien we steeds meer initiatieven om met zijn allen een duurzamere wereld te creëren. Niet alleen op het werk en thuis, maar ook op scholen worden er mooie stappen gezet om dit te bereiken. Zo wordt op Kindcentrum De Bareel in Heemskerk proactief afval gescheiden en ingezameld en dragen zelfs de allerjongsten hun steentje bij aan een duurzame wereld.

Bonton afval scheiden hotelbranche hotel hail europe 2

Bonton gaat samenwerking aan met HAIL Europe

Beter afval scheiden in de hotelbranche

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker in de hotelbranche. Consumenten zijn zich meer bewust van de negatieve impact op het klimaat en verwachten dat hotels de juiste maatregelen nemen om die impact zo klein mogelijk te houden. Goede afvalscheiding is daar een mooi voorbeeld van. Daarom slaan Bonton en HAIL Europe de handen ineen. Samen nemen zij de stap om afval in de hotelbranche beter te scheiden, zodat het gerecycled kan worden naar een nieuw product.

bonton circubin staat overal

functioneel, mooi en 100% circulair

De Circubin staat overal

Aan de Bonton productenlijn is een frisse en opvallende nieuwkomer toegevoegd: de Bonton Circubin. Een echte eyecatcher die niet alleen goed is in zijn werk – het gescheiden inzamelen van afvalstromen – maar ook nog eens 100% Dutch Design en circulair is. Een afvalbak die staat in elke (kantoor)omgeving, klein of groot.

Kantoormedewerkers pleiten voor

Betere afvalscheiding op kantoor

De meest logische eerste stap naar een circulaire economie is het scheiden van afval. Dit zorgt voor schone afval stromen en waardevolle grondstoffen om te recyclen. Iets dat veel mensen thuis al doen, maar hoe gebeurt dat op het werk? Naar aanleiding van de Week van de Circulaire Economie heeft Bonton een onderzoek uitgevoerd onder kantoormedewerkers over afval scheiden op het werk en hoe organisaties dit momenteel doen.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Wil je starten met afval scheiden? Heb je vragen over het gebruik? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn binnen het onderwijs of een andere branche? Neem contact op. We helpen je graag verder.