Afval scheiden in de horeca

De Bonton is je betrouwbare hulp in de horecakeuken of restaurant. Deze afvalbak staat altijd paraat om jou te helpen bij het scheiden van afval. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het verwennen van je gasten met heerlijk eten en drinken.

bonton afval scheiden in de horeca onderneming

Net als serveren, afval scheiden kun je leren!

Waste no taste

Wij geloven dat afvalbeheer niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor de uitstraling van jouw horeca onderneming. Onze afvalbakken zijn functioneel en passen naadloos in jouw interieur door het stijlvolle ontwerp!

afval scheiden kantine restaurant horeca met bonton circubin gft pd rest papier

Besparen door afval te voorkomen

Optimaal afvalbeheer

Optimaal afvalbeheer begint bij een goede inventarisatie. Veel afval is bijvoorbeeld te voorkomen. Wist je dat je kunt besparen als je het afval beter scheidt? Hoe meer afvalstromen je apart aanbiedt, hoe beter de recycling naar nieuwe producten. Afvalstromen die je in de horeca kunt scheiden met de Bonton  zijn:

🍎  Swill en keukenafval
📰  Papier en karton
🛍️  Folie + foliezakken
🍾  Glas
♻️  Statiegeld PET-flesjes en blikjes
🗑️  Restafval

Door afval te scheiden zet je ook een stap naar duurzaam ondernemen. Zo draag je 100% bij aan een wereld zonder afval!

Brouwerij Lindemans

cafe bonjour afval scheiden bonton horeca

Café Bonjour

Locaties Alkmaar en Heiloo

hotelschool the hague hospitality business school bonton

Hotelschool The Hague

The Farm Kitchen

Maak de circulaire economie hét topic van jouw bedrijf

Altijd een schone omgeving

Hygiëne

Bij Bonton hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze afvalbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Daarnaast zijn onze afvalbakken gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd een schone en hygiënische omgeving kunt bieden aan jouw klanten.

Jouw afval onder controle

Horecapers

Als horecaondernemer wil je je bedrijfsafval onder controle houden. Zo houd je het restaurant schoon en hygiënisch voor gasten en medewerkers. Hoe handig is het dan als je een melding ontvangt wanneer de bedrijfsafval container vol is en het bedrijfsafval opgehaald moet worden. Hierdoor houd je meer tijd over om te doen waar je goed in bent; je gasten ontvangen!

Het samenpersen van afvalstromen kan verschillende voordelen opleveren. Benieuwd welke voordelen er zijn voor jouw bedrijf?

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Wil je starten met afval scheiden? Heb je vragen over het gebruik van de Bonton of horecapers? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als horeca ondernemer? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.